Silvie,
ale to zase otáčíš do superextrému... když někdo má hlídání dětí a prarodiče se přetahují, a on dítě nikomu ani v sedmi letech nedá, tak je to něco jinýho, když někdo prostě má děti a NEMÁ ty prarodiče. Navíc autorka psala o tom, že není SAMA S MANŽELEM, nikoliv o tom, že nemá koníčky a nenechá děti ani manželovi a nevyrazí si někam sama....
Děti s manželem nechávám běžně, koníčky mám, od dětí odcházím (ale šlo mi to až tak od jejich roku a půl, do té doby jsem ani necítila potřebu - prostě mateřské hormony jsou svinstvo
) - ale holt neznáme co je to předat někomu dítě na víkend a zůstat doma a třeba se do jedenácti válet v posteli... když je tu babička, tak je u nás, děti i třeba pohlídá, ale my - pokud chceme být sami - musíme z domu.
Na tom, že většinu věcí podnikáme s dětmi nevidím nic špatného. Děti jsou součástí našeho života a tak jako si nemyslím že dětem uškodí pokud zjistí, že prádlo se nelíhne v šuplíku a mlíko neroste v sámošce v regálu a (dle svých možností) se účastní i domácích prací, tak jim rozhodně neuškodí pokud uvidí a zažijí i to, jak se rodiče baví a vyzkouší si koníčky rodičů. Mě by teda jako dítěti hodně vadilo, kdyby mě rodiče odložili u babičky a jeli "si" sami na vodu...