tak to zase prr..to není pravda. Za roky na Rodině jsem změnila plno názorů. Např. jak jsem uvedla v té minulé diskuzi, na základě kiliho příspěvků striktně na Rodině dodržuju označení PLPDD. Nebo za ty roky na Rodině se můj názory od flegmatického - ať si každej rodí kde chce - změnil na symphatizantku domácích porodů. A tak bych mohla pokračovat
Ecim, každej se mění, každej. Třeba i Ty jednou začneš ve svých příspěvích rozlišovat matky, které do něčeho spadly náhodou od matek jiných.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.