| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

todle přesně byl můj syn, narozdíl tedy odtoho, že nebyl nedonošený.
První antb dostal dvě hodiny po porodu - nalokal se zkažené plodovky a hodinu po porodu přestal dýchat a musel na intermediární do inkubátoru - zánět plic.
Do roku měl antb asi 6x, furt teploty, kašle, sedali na průdušky a ač jsem ho hlídala, bydleli jsme se dvěma staršíma dětima, které samozřejmě domů bacily nosily.
V té době se imuno tolik ještě neřešeli, ale chudokrevnost se s náma vlekla, až o jeho šesti let.
Ve dvou nastoupil do školky a když byl nemocný, tak to stálo za to, přestal skoro jíst a železo měl v háji skoro pořád. Jen jsme ho vykurýrovali, už se mi nezdál, furt chtěl kakao, testy na železo OK, během týdne něco chytil a železo už měl na minimu, děs.

Pak se to zpravilo a kolem toho čtvrtého roku, než se narodila ségra to docela šlo - měl jen spálouše. Od narození dcerky, ale zase hrůza v podstatě až teď do těch 7,5, kdy jsme dostali na imunitu na alergo. Teď bereme půl roku a museli nechat vyndat nosní a zmenšit krční mandle.

Antb 4x za rok žádná křeč, šíleně vysoké teploty a neustále nějaký hnusný baci :(. Já byla jako malá taky hodně nemocná, ve školce a pak až tak do čtvrté třídy, ale te´d jsem OK, jsem nemocná max 1x za rok a to ještě mám spojené s astmatem, ale prostě už vím, co mi dělá zle a když se necítím, tak se začnu dopovat. U syna je ten problém, že on dycky odpadne třeba během půl dne nebo přes noc, z ničehonic 40°C horečky, tak to měl dycky.

Takže tě plně chápu, držte se, někdy je to strašně ubíjející, jediné, co bylo u nás dobré, že syn je hrozně hodný, když je nemocný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.