Penetrace slouží, aby se zeď natáhla vlhkostí a nebrala tolik barvy a nátěr líp přilnul. Náš soused myslím lije trochu penetrace přímo do nátěrové barvy.
Když jsem malovali v paneláku, tak bez penetrace, protoe zdi jsou vzhledem k suchému panelákovému vzduchu vyschlé. Pokud ale máte doma vlhko, tak bych možná do penetrace šla.... ale i to bych zvážila - přijde mi to jako zdržování. My jsem teda na chalupě penetraci používali na vlhké zdi - ale to je kamenný barák,
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.