mi jsme měli ze spaním taky problémi když byla Adélka ještě jako málinká chodila spát tak kolem jedenáctý a pokračovalo to až do roku když se nám jí podařilo z manželem uspat v osum tak se mi v devět vzbudila a zase šla spát až jedenáct a teď je to asi týden co jse to zlomilo chodí spát přes den jen jednou a večer je v půl osmý v postýlce a vstává až ráno v osum hodin mě někdo poradil když je dítě večer čilé po koupání tak na čas se koupat na místo večer ráno u nás to nezebralo, ale znám pár dětí u kterých to fungovalo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.