Kambalo, historek mám několik, ani nevím, kde začít
a to ani nenosím červený lodičky
Ještě na gymplu, jdu za bílého dne podchodem a chlap, co šel kolem mě, mi šáhnul na kozy (pardon, jinak se to nedá napsat). Zatmělo se mi před očima hrůzou,ale v tu chvíli chvíli jsem mu jednu natáhla a byla sprostá jak dlaždič. Kolena se mi rozklepala až posléze.
Jela jsem na kolej vlakem, celou dobu na mně vejral modrooký blondýn. Když jsem dorazila na pokoj, hodila jsem bágl, nezamkla a šla na wc, když jsem se vrátila, úchyl seděl na posteli. No krve by se ve mně nedořezal. Ale nějak jsem ho přesvědčila, že vypadnul.
Když jsem zůstávala na koleji kus prázdnin kvůli brigádě, můj arabský spolužák mi slíbil odprodat kupony na prázdinové stravenky, ty my neměli. Když jsem si pro ně přišla, zamknul a dramaticky se na mně vrhnul. Začala jsem mu nadávat, tak toho nechal a ještě se urazil, že když jsem tam přišla, tak jsem to přece chtěla ne?! To by šlušná arabská dívka přeci nikdy neudělala.
Byly jsme s máti ve Španělsku, ležím na kameni, čtu si knížku a najednou vidím, jak si chlap nade mnou honí p..o. Začla jsem ječet, máma přiběhla, mlátila ho po hlavě slunečníkem. No nedbal a v klidu dokonal. Scénka jak ze špatné grotesky.
Kurňa a to ani nevlastním červené lodičky na jehle
Ale je pravdou, že vlastním několikeré jiné červené boty