| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kargu prosim zvaz.Ja mela jit tehdy s 4letakem dnes je mu 7 na nosni mandle.Poslala nas Mudr s ORL ,ze musime jit trhat.Zjistila jsem si pres kamaradky,ktere timto prosly i pres znamou v nemocnici informace a vubec nedoporucuju.Skusila jsem zajit jeste k jine Lekarce na ORL a ta se po vysetreni divila proc mandle maji jit ven,ze kdo mi to rikal.Po vysvetleni,ze jsem byla poslana primo Mudr s ORL tak sama rikala,ze vubec neni treba mandli trhat.Jestli muzu poradit obrat se na vice lekaru v oboru ORL jestli Ti potvrdi to same.A navic mandle pry casto znova dorustaji.V Trinci mam dojem,ze se musi po zakroku zustavat aspon 2dny ve Frydku pokud nejsou komplikace muzete po zakroku domu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.