Mandelinko, sedačku mám pro staršího syna a jsem moc spokojená - navíc teď začali dělat podpěru na nohy, která prodlouží podsedák a dá se i polohovat :o)
Rozhodně bych tam ale lehčí dítě než 15 kilo nedala, i když vím, že to u vás bude problém s výškou. Syna jsem tam dala, když měl 15,5 kg a když jsem viděla, jak tam poletuje jak nudle v bandě i se sedačkou v každé zatáčce, okamžitě jsem ho vrátila ještě na čas do Tobi. Teď má 20 kg a konečně mám relativní klid, že sedí bezpečně (i když to u těchle sedaček už nebudu mít úplně asi nikdy).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.