nebyli jsme sice trhat mandle,ale dcera byla na Jipce a pak na normálním pokoji,oproti jiným nemocnicím mohla mít u sebe na jipce plyšovou hračku a já s ní mohla být celý den(v noci jsem spala na dětském),na normálním pokoji jsem už s ní byla celý den(dcera měla tehdy 5 let)sestry byly v pohodě a lékaři taky,je tam hezká herna a místnost s kolotočem.Jediná nevýhoda byla,že kvůli špatnému stavu jiné budovy,sestěhovali oddělení malých dětí a velkých dětí dohromady,tak je méně místa pro matky,co chtějí zůstat s dětma
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.