| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

u nás je to tak, že zadáme výsledky do počítače (neznáme správné odpovědi) - to trvá max do 15 hod, Scio vyhodnotí oba dny a pošle zpět. Po pravdě, nevím, kde přesně to bylo vyvěšeno, zda na našich stránkách (asi ano) nebo někde v tom Scio Majáku. To se rodičům řekne předem, kde to mají sledovat. Jisto jistě to pak visí na dveřích školy, ale loni teda až v pondělí, páš se Sciu nějak rozložil systém či co - ale to vím od rodičů, ne oficiálně od vedení školy.~d~
Vím, že to zní blbě, ale přijímací řízení zas tak moc nesleduju, většinou mám se svou třídou náhradní program, vlastně na této škole vždy. Na té předchozí jsme měli vlastní přijímačky, takže jsem naopak většinou zadávala a následně opravovala..... Jak s výsledky naloží vedení a kdy a kam to vyvěsí, to už šlo vždy mimo mě. Tento laxní přístup jsem měla i u vlastních dětí, výsledky jsem si přečetla na škole až poté, co mi s očima navrch hlavy přišli hlásit - tak nás vzali~t~~t~~t~ Viselo jim to tam mnohem dříve, než jsem očekávala (asi ve 3 odpol.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.