Suzy, behem skoly jsem bydlela doma, VS jsem mela skoro za humny. Mamka mi davala penize na vlak, na jidlo, na zacatku roku na ucebnice, plus kapesne. Segre ted navic plati i kolej. Zacala jsem chodit na brigady, dalo se to samozrejme lip nez behem sš a mela tak nejake penize i pro sebe. Behem studia jsem zacala jezdit na erasma, jako au-pair, takze jsem doma moc nepobyla. Po navratu po roce v kuse jsem si nasla praci a odstehovala se do podnajmu, abych to mela bliz a jednak navykla na urcitou svobodu ze zahranici se mi domu moc nechtelo
![~:-D](/g/s/1.gif)
-mela jsem svou vyplatu, takze jsem po mamce zadne penize na skolu nechtela (chybi mi rok). Za tri tydny se budu stehovat k priteli, "koupil nam" byt, jsme spolu skoro 2 roky - nasi na to nerekli ani popel! Kdyz sem se s mamcou o tom bavila, ze mi nikdy nezakazala odjet, odstehovat se, tak ze co by zmohla, ze je to muj zivot, a ona nema pravo mi do toho mluvit (je mi 23, poprve jsem odjizdela v 18, od te doby porad pryc). Spis jsou radi, ze se mi dari, mam supr praci, uzasneho chlapa, a nebudu jim vecne viset na krku
![~t~](/g/s/20.gif)
Suzy, cetla jsem tvé minulé téma - hele, neboj se, jdi do toho, prece z tveho otce nemuzes mit strach donekonecna.... Je to tvuj zivot!!! držím palce!