Zasjaj, mně nepomáhat máma, tak tak jednou dítě u žehlení opravdu prostojím noc. Je zlatá.
Na košile jsem jednu dobu mívala hodnou paní, co milovala vyžehlené košile (já je nenáviděla ani prát, natož žehlit - až 20 týdně, manžel už je zase nenosí) ))
Jinak je mi pohyb cizího člověka v domácnosti tak nějak zvláštní, ale až začnu zase nestíhat a jestli to ufinancujeme, možná si ráda zvyknu ))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.