Přidat odpověď
Ahoj, záleží, kdy přesně po produ máš na mysli. Třeba toto mi odpověděla PA z porodnice, kde jsem rodila poprvé a zajímala jsem se, jestli tam porodím i v roce 2006-nelíbilo se mi totiž, že miminko dostane maminka k sobě až ráno po vizitě (takže den po porodu)- a chtěla jsem vědět, jestli toto mohu nějak zvrátit a mít jej u sebe okamžitě..
,,,,,,,,,,
Odpověď na Vaši otázku zkusím dát krátce dohromady: pokud se dítě po por. dobře adaptuje, pediatr se ke spont. porodům nevolá, ale než mimčo dětská sestra předá mamince na pokoj , tedy na pořád, je nutná pediatr. vizita. ta bývá kolem 9hod a potom je dítě u vás.
,,,,,,,,,,
Tzn. že jelikož jsem poprvé rodila po čtvrté hodině odpoledne, pediatr mimčo poprvé viděl cca po 15ti hodinách a do té doby nevěřím, že miminko někdo pozorně sledoval-pozorněji, než bych to zvládla já-celou noc jsem nespala, protože jsem po porodu nebyla vůbec unavená, ba naopak...
Myslím, že v té porodnici to funguje stále stejně. Takže z toho usuzuju, že pediatr vlastně není třeba několik hodin po porodu-snad i několik dnů...A stačí někdo, kdo zhodnotí stav dítěte-žije, má pěknou barvu-dýchá a kdo jej bude sledovat-a to může i sama matka
Předchozí