a snad začnu konečně něco dělat. Poraďte někdo, kde mám začít. Žiji v 15letém manželství, které jsem po nesčetných krizích vždycky nějak dostala do normy samozřejmě kvůli dětem. Ty jsou teď v pubertálním věku a mají o nás obou svůj názor. Vím, že jim dávám špatný příklad. Manžel vyžaduje pohodlí a dělá si co chce. Jinou měl rád už několikrát a všechno jsem odpustila i když nezapomněla. Vím, že mě rád nemá, já jeho taky ne, jen nevím, na co čekám... Snad mě někdo pošťouchne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.