mě když se začala zpožďovat MS a přidaly se další poruchy, zašla jsem na gyndu na vyvolání MS a k obvodní, že mám podezření na poruchu činnosti štítné žlázy. a opravdu - zjistilo se, že mám autoimunitní zánět ŠŽ, konrétně sníženou funkci a i jeden z projevů je nepravidelnost MS.
takže mazek na gyndu ( já jdu maximálně do 10ti dnů od zpoždění ), dostanu inj na vyvolání a MS se do 10ti dnů dostaví. a pokud ne a budeš těhotná, tak miminku prý vyvolávačka neuškodí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.