Napřed musím napsat, že jsi fakt dobrá, že jsi típla
. Já si pamatuju, když jsem v těch 20ti kouřila a kouřila všude. Teď si fakt kolikrát říkám jaké jsem byla hovado (přemýšlela jsem nad jiným výrazem, ale toto je celkem výstižné).
Myslím, že normální je nekouřit a těším se na dobu, kdy se nebude moci na veřejnosti kouřit. Opravdu nechápu, že lidem přijde normální, když ostatní a děti musí sedět v oblacích kouře, popřípadě ještě dozvuku smradu (když už kouř není vidět) na koupališti, na zastávce, v parku, na hřišti, na ulici ... Ještě bych pochopila to kouření v restauracích, osobně jsem zvědavá kolik jich bude nekuřáckých. Sama to ale nesnáším, takže prakticky chodím jen na menu, kde se nekouří. A příšerné mi přijde to, jak je u vchodu do budov popelnice, u ní x kuřáků a smrad jak sviňa. A tím všichni musí projít.
Minule jsem psala, že si vezmu podělanou plínu a budu jí kuřákům mávat před obličejem a když budou mít řeči, tak jim řeknu, že mě nesmí omezovat. Po dnešní návštěvě zahradní restaurace jsem to vylepšila salmonelou a žloutenkou (cigarety taky škodí zdraví
). Ovšem to já bych oproti kuřákům bohužel porušovala hygienické předpisy :-(.