tak učníky jsem měla při druhým porodu....to byla taky prdel...přiley jsme (jela tam se mnou máma)...do porodky, tam já už mokro mezi nohama a sesouvavší se k zemi co pět minut.. a v tiše koutku v čekárně sedli dva nenápadní lidfi....sestřička vzala si od nás papíry, sprdla mě, že mě kontrakce sesula k zemi prej "nesedejte si nám tady na zem maminko" a zabouchla dveřwe když jsem měla kontarkce po minutě vylítli pro mě jak kdyby na mě zapoměli (ti dva pořád v koutku v čekárně) a jen mě svlíkli v rzli na sál, najednou se mi ti dva zjevili nad hlavou a rej podepiště nám souhlas, že se ti dva medikové můžou koukat nas váš podod"...no v tu chvíli byh jim podepsala i vlastní úmrtní list prdel je , že kontrakce ke komci podpoisu způsobnila mé jméno absolutně nečitelné
no a vyprskla jsem během chvilky, že jo načež mi přišli nad hlavu zase ti dva a nabízejíce mi ruku prej "gratulujem a děkujem".. jako tu ruku jsem jim jenom odmávala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.