| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

boleslavko a která je ta druhá ? :-)))

V noci mne začala bolet záda - měla jsem pocit, že asi rodím - no ono poprvé člověk ví prd. Tak jsem sbalila tašku a ráno jsem jela na 8 na předem dohodnutou prohlídku, to už jsem měla kontrakce. Lékař prohlásil, že rodím... já měla dojem, že jsou to poslíčkové bylo to po dlouhé době... ale stejně měla tu tašku. Nějaký pocit.
(to už se mi stalo jednou, skončilo to... stehem - laicky řečeno).

Navíc - můj táta měl ten den 50-tiny (kam jedete? jedu ti porodit vnoučata, to stihnu. Jsi praštěná?? to je brzo! To vím taky :-)) Povedlo se)

Do porodnice jsem na 9-tou dorazila s praskajícím stehem, ten odstranili.
Snaha byla, skončila někde kolem 6-ti cm... po té 23 už to šlo rychle, jedno miminko mělo dýchací potíže.

Ano, bylo to blbý, pak už jsem měla hlad, podrobností netřeba.... sladcí králíčkové.. no dneska už ne, je jim 11 a jsou občas na holandskou dražbu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.