Darsy no ona na mě křičela,že jí moje dítě mrzačí její dítě,neb jí kousnul podruhé,ale on kousl tak že holčička měla obtisk zoubků-takový ten klasický,ale ani jedna jsme u toho nebyla a dcerka mi říkala,že se prali o piánko a poprvé,že ho holčička shodila,nevím,ale prostě já cizí dítko ani neokřiknu natož abych ho trestala a to mi to ani sama neřekla,až když mi to syn ukázal:-( Synovi jsou dva roky a potrestán je samozdřejmě vždy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.