| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pročítám, zda nenarazím na zázračnou radu a nic.

Chápu tě - máme doma totéž!!! Syn má 28 měs a kouše asi od dvou let, ale hrozně, bolí to jako čert a nepustí ani když začnu křičet. A kromě toho příšerně štípe! Má jemné prstíčky, ale štípne s nima tak, ž eje to jako to kousnutí někdy i horší. Jsem samá modřina.
Snažím se vysvětlovat, že mě to bolí, že se mi to nelíbí, ale nepomáhá. Někdy teda na chvilku při tom vysvětlování, ale příště při muchloávní to udělá zas. Snažím se předcházet situaci, když vidím, ž emě chce štípnout, on se u toho tak "ksichtí" - tak mu držím ruce, říkám, že nesmí, a když nepomůže dám dolů a řeknu, že když mi dělá tohle, že si nebudeme hrát a třeba i odejdu. Ale efekt to nemá. Doufám, že to přejde. Štípá i bráchu a ten ho pak majzne a je pláč na obou stranách. jinak je to hodné dítko, chytré, vnímavé, ale to kousání... ani nevím jak k tomu došlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.