Ecim né vždy to jde.....představ si model....jsi doma Po-Pá sama nemáš hlídání....NIKOHO kdo by Ti pomohl..uděláš první poslední,aby Ti z toho nehráblo najdeš si brigádu...a v sobotu v 7:15 zmizíš
(náš model celou dobu na MD)manžel doma uvaří...poklidí a udělá jen co je na papíře napsáno.´.....
A pak příjde návrat do práce.....zrušíš si živnost, kterou do tý doby celou dobu máš.....odmítneš všchny zakázky co jsi měla......a začneš znova
já když jsem se kdysi vracela na trochu slušnější brigádu.......tak manžel měnil práci(do ,ale s prací stálou zdědil i vedlejšák)......do toho začal syn chodit do školy a já po něm chtěla, že když je doma celý týden ,aby něco dělal.......a víš co jsem se hned poprvé dověděla: " Já myslel, že když jsi tady byla sama taky jsi to zvládla a tak proč bych měl chodit pro Luka do lidušky" protože mě málem ranila mrtvice...letěla jsem pro Luka do lidušky....pak pro DAna do školky a příjdu dom a on spí na gauči....
Ale musím říci..ono se to srovnalo,ale on nechápal, proč by něco měl, když 7let nemusel NIC