můj manžel mi pomáhá minimálně,ale pomáhá mi tchýně- tj. vodí a vyzvedává děti do školky, uklízí a žehlí. Já chodím do práce, věnuji se dětem a vařím. jednou týdně děláme s manželem generální úklid společně. Není to ideální,ale když jsem dřív argumentovala,že taky chodím do práce,tak mi řekl ať nechodím,stejně živí rodinu on- což je pravda a já si vydělám kapesné....no na druhou stranu mě miluje, děti taky, o víkendech je tu jenom pro nás....zase by se mi nechtělo mít chlapa doma ve 3 odpoledne-ale s 10 000 měsíčně...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.