Sojko, já myslím, že doma už rozumnou míru máš, jak píšeš, nemáte koberce, téměř žádné kytky atd. To by opravdu při všech těch vymoženostech, co jsou dneska k dostání, bylo děcko jak ve skleníku, všechno s rozumem. V souvislosti s alergiemi jsem si vzpoměla, jak mi má teta vyprávěla, když měla malého kluka, že měl šílenou vyrážku po celém těle i na obličeji, a hrozně dlouho, tetka jen chodila a pořád gruntovala, jen aby se někde neumazal, pořád prala atd. atd. Když pak byla již asi po sté u doktora a ten jí povídá, "ale maminko to nesmíte pořád tak všechno drhnout". "Trochu zdravé špíny to dítě potřebuje". Pak už nevím proč, musela dát kluka na hlídání k babičce na vesnici, (asi na měsíc) . Kluk tam prolez všechny psí boudy a kozí chlívky a bylo po vyrážce.Nikdy se mu to nevrátilo. Vím, že jsi v jiné diskuzi psala, že je syn tuším astmatik. Nevím, jestli to co měl bratránek byla přímo alergie, ale každopádně to bylo z toho sterilního prostředí. Myslím, že všeho s rozumem. Hodně síly a prckovi hlavně zdravíčko, ať je líp.