Přidat odpověď
Evi, chodíme pravidelně a zatím se snaží. Udělal celkem pokrok, když to zpětně zhodnotím tak teď už umí š,č,ž,c. Největší problém je s,z,r. Zatím tedy děláme jen sykavky, chtěla by, aby do prázdin byly dobrý, pak přes prázdniny oddych a pak to r...Po pravdě, mně víc deptají sykavky než r tak uvidíme. Někdy propadám depce, že je to vlastně furt šílený, že mluví příšerně, že když něco vypráví tak mi to trhá uši, když čte tak taky. Krom toho čte hrozně rychle takže i konce slov polyká a už je někde v dalším slově...Ale když to fakt zhodnotím tak udělal za tu dobu co chodíme k dr.k. šílený pokrok.
Ivčo, to je krásnej termín. Přijde mi, že nedávno to tady psala Evča a ta už má téměř před pororem. To tak letí. Nedáme ještě nějaký srazík? Třeba by se přidala i Jana a Vendula. My než to naplánjem tak je to sotva před tvým porodem...
Jinak já byla v těhotenství doma taky dost brzo. Po prvé kvůli předchozímu spont.potratu, s Anet mi bylo šíleně zle, zvracela jsem, s Adamem jsem vlastně byla doma s Anet. Nejde dr. na rovinu říct, že jsi příšerně utahaná, není ti dobře a potřebovala bys aspoň na čas bejt doma? Neprošlo by to?
Předchozí