| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tereso no oni právě začli dělat to, že do mě mlátí, koušou, bouchají do břicha. Když ne do mě tak třískají do všeho kolem. Cokoli řeknu tak otočí a udělají pravý opak. Jsou 10x jim říkám, že do kuchyně nesmí a oni tam stejně vlezou. Když jim něco nedovolím, nebo není nějak po jejich (netuším jak si to ten jejich mozeček šrotuje ~t~) tak se začnou vztekat, ale tak, že sebou praští o zem, třískají hlavou do země, nebo se rozběhnou hlavou proti zdi, teď to začli dělat i proti akváriu. Normálně se z klidného dítka za 5 vteřin stane ďáblík, který kolem sebe háže motorky, auta, kostky, šlapací traktor ~q~. Já jsem samá modřina. Už mi nějak dochází trpělivost... Zrovna včera mi Franta rozházel knihy po obýváku tak, že jim zničil obálky, když jsem mu několikrát řekla a to nedělá, tak ještě just tu knihu vzal a třískl s ní tak, že zlomil pevný přebal. Tak chytl přes pusu, ne nijak moc, a odvedla jsem ho na chodbu, tam si lehl, řval a kopal do dveří. Ale kdyby jen vzteky kopl...On do těch dveří kope tak, že se třepe sklo. Oba se koušou navzájem docela brutálním způsobem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.