Tereso no oni právě začli dělat to, že do mě mlátí, koušou, bouchají do břicha. Když ne do mě tak třískají do všeho kolem. Cokoli řeknu tak otočí a udělají pravý opak. Jsou 10x jim říkám, že do kuchyně nesmí a oni tam stejně vlezou. Když jim něco nedovolím, nebo není nějak po jejich (netuším jak si to ten jejich mozeček šrotuje
) tak se začnou vztekat, ale tak, že sebou praští o zem, třískají hlavou do země, nebo se rozběhnou hlavou proti zdi, teď to začli dělat i proti akváriu. Normálně se z klidného dítka za 5 vteřin stane ďáblík, který kolem sebe háže motorky, auta, kostky, šlapací traktor
. Já jsem samá modřina. Už mi nějak dochází trpělivost... Zrovna včera mi Franta rozházel knihy po obýváku tak, že jim zničil obálky, když jsem mu několikrát řekla a to nedělá, tak ještě just tu knihu vzal a třískl s ní tak, že zlomil pevný přebal. Tak chytl přes pusu, ne nijak moc, a odvedla jsem ho na chodbu, tam si lehl, řval a kopal do dveří. Ale kdyby jen vzteky kopl...On do těch dveří kope tak, že se třepe sklo. Oba se koušou navzájem docela brutálním způsobem...