| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,syn mi to taky dělal. Ještě k tomu se hrozně styděl a když jsme někde přišli, tak mne pevně chytil za nohu, takže jsem se nemohla ani pohnout. Nepřešlo to ani, když se narodila malá. Sice to vztekání přešlo, ale začal se počůrávat a kde mohl, tak mi nějak znepříjemnil život. Nejčastěji na veřejnosti, doma se moc neodvážil, protože věděl, že by dostal. Teď když čekáme další mimi, čekala jsem, že mi to začne dělat i dcerka, ale ta je celkem v klidu. Na miminko se moc těší, žádný vzdor, ubližování ani nic takového. Už jsem si říkala, jestli to není spíše klučičí záležitost. Ale myslím si, že je třeba i v tom vzteku a vzdoru vymezit jasná pravidla, aby děti věděly, co smí a co ne. Syna jsem vždycky zavřela do obýváku, dokud se nevyvztekal. Taky kopal do dveří a všechno možné (vydržely všechny), ale když viděl, že se s ním nebavím, dokud se neuklidní a nezačne se chovat normálně, tak toho postupně nechal. Jednou tam byl snad hodinu.~o~ Hrůza, vzpomínám na to nerada, protože to bylo fakt na bednu. Tak ať to taky máte rychle za sebou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.