Přidat odpověď
Ahoj holky, před cca 5 ti lety jsem byla z tohohle důvodu nucená odejít taky. Naštěstí v tom nebyly dluhy ani hypotéka, ale táhli jsme domácnost z mojí mateřské a pak z mého platu.
Důvodem byl alkoholismus bývalého, vždycky si práci našel a pak o ni zas přišel. A taky si pamatuju, jak jsem mu pitomec tiskla inzeráty v práci, aby on si mohl vybrat u kafča a u večeře který jsem mu uvařila.
A úplně si pamatuju ten stav kdy jsem si toho člověka přestala vážit, přestala s ním spát a všechno šlo do háje. Problémy se dají zvládnout, ale musí se adekvátně snažit oba, ne jenom jeden. A nesmí to trvat dlouho.Pokud Haňul píšeš, že už to trvá rok... Fakt je to na to se sbalit a vypadnout, to nikam nepovede. Já to udělala (barák byl tchýně) a nelituju, zezačátku to bylo všelijak, ale teď jsem už skoro 3 roky vdaná a mám skvělýho chlapa - za odměnu. Podotýkám že alimenty mi platí tchýně, která bývalého i živí (na rozdíl od něj pracuje).
Ty dluhy jsou problém, ale s ním se ti je líp splácet nebude, jen hůř. A rozhodně se poraď s právníkem, jak už tu padlo.
Přeju pevný nervy a hodně sil!
Předchozí