Já pracuji na půl úvazku...záměrně jsem hledala zaměstnání na zkrácený úvazek,jelikož nemáme školku,vytížené babičky a tohle je maximum co jsme schopni s manželem a pomocí pracujících babiček zvládnout. Bohužel jejich půl úvazek se pomalu začíná měnit v plný. Neustále dělám přesčas. Mám odpracovat 20 hodin týdně,ale dle nich mě tam potřebují víc. Beru hodinovou mzdu jako brigádník a na plný úvazek mi smlouvu nedají jelikož by mi museli platit na hodinu více. Takže v podstatě odmakám téměř plnej úvazek za plat brigádníka. Je to všude stejné. Moji rodiče oba pracují ve fabrice musí dělat přesčasy o víkendu,jinak mohou jít jak je jim vždy řečeno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.