| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vím že tu už máte reakcí hodně ale nedá mi to abych taky něco nenapsala. Vzpomínám si že jsem kdysi zaslechla že chtějí uzákonit aby adopce dětí proběhli do "prvního úsměvu" a že tenkrát říkali že to je kolem cca šestého týdne.....
Ale.....mám taky syna o 3 týdny dříve a když jsme byli u nás v mateřském centru na konzultaci s rehabilitační sestrou, tak mi kladla na srdce že musím ve vývioji miminka ty 3 týdny zohlednit...takže když se opravdu usměje v šestém týdnu..dobrý....ale máme mu raději dát o ty 3 týdny více času....takže myslím že i vaše miminko bude v pohodě...
Navíc říkala že i když tu věc (úsměv, otočení se na bříško, sezení....)nezvládne v tom termínu prodlouženém o ty 3 týdny že i to furt ještě není důvod myslet si že je opožděný.....
Doufám že jsem to napsala srozumitelně...ale chtěla jsem tím říct nezoufejte určitě to bude dobrý a až se váš malý poprvé usměje tak z toho fakt budete dojatá....
Držím pěsti aby to bylo co nejdříve!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.