Já mám velký problém s tykáním a to napříč věkovým spektrem. Nerada tykám a jsem velmi nerada, když je mi tykáno. Mám pocit, že tykání umožňuje lidem se mnou zacházet jako s kamarádem a známým a já jsem hodně uzavřený člověk. Takže nemám ráda kamarádíčkování. Naopak mi nedělá problém, jakmile osobu poznám a důvěřuji ji, tykat i velmi staré osobě. Prostě tykám a nedělá mi to problém jen tehdy, cítím-li z člověka důvěru. Jinak je třeba hodně lidí, kteří jsou stejně staří, známe se léta a vykáme si a přitom se dobře bavíme, ale tykat bych si s nimi nechtěla. Já nevím, čím to je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.