| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já už to vzdala, že bych byla doma. Špatně už mi naštěstí není, ale bolí mě to břicho a jsem utahaná jako kotě. Prázdniny už mám rozplánovaný, vezmu si hodně dovolený (škoda, myslela jsem, že jí nevyberu a proplatili by mi jí před nástupem na RD). V půlce října mi vychází jít na mateřskou, tak to nějak doklepu. Počítám, že stejně něco ještě promarodí Tomášek, takže snad stejně budu doma dost.
Na sraz tentokrát zase nepřijedu, nějaký cestování mě teď fakt moc nebere. Úplně mi bude stačit, až se vypravíme do Německa pro nábytek do obýváku. Rovnou s výměnou nábytku vymalujeme byt a bude hotovo. Jen ještě musíme vyměnit zbytek eur a vyšetřit si na to nějaký čas a taky odlifrovat děti k mamce. Uf, jen z tý představy mám osypky, ale musíme to zvládnout co nejdřív, jinak to později nebudu schopná uklidit a doladit.
Zatím pa, jdu nasáčkovat kluky k večeři a do pelechů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.