Gabčo právě jsem přišla s malým z rehabky a chodíme tam kvůli tomu samému a že nechtěl skoro vůbec pást
Jsou mu 4 měsíce, začali jsme asi ve 2,5 a už je to mnohem lepší, i když se přiznám, tak zas tak pečlivě necvičíme. Otáčet se sice umí na obě strany, ale na jednu víc a hodně ji upřednostňoval. Tak jsem se ho snažili motivovat i na tu druhou, otočili jsme postýlku, hlídala jsem ho, aby koukal i na tu druhou stranu...Nejdřív jsme měli cvičit jeden cvik z Vojtovky, ale on na to hned od začátku chytil takovou averzi, že řval jak tur, bránil se a pak u mě nechtěl vůbec být
Naše paní na rehabce je ale fajn, probraly jsem to,začali jsme místo toho dělat jen takové jemnější rovnání a polohování a malý začal najednou hlavu zvedat, otáčet na obě strany a dost se zlepšil. Ještě je malinko k té jedné straně, občas vidím jak je mimo osu a snažím se ho rovnat a pár cviků a protahování na to máme, ale mám pocit, že hodně se to taky upravuje časem samo...I když cvičení tomu samozřejmě pomáhá. Jen já někdy vyměknu a když řve, tak polevíme
Tak se hlavně neboj na cokoliv se tam zeptat, když se ti něco bude cvičit špatně tak to s nima prober, chce to aby to sedělo vám oběma, protože mimi jinak cítí naši nejistotu. Hodně štěstí