Mám přesně tento už rok a půl a naprostá spokojenost. Kupovala jsem ho kvůli malé ale vařím v něj pro celou rodinu. Manželovi z něj také chutná. Brambory, které mi předtím nejedl z parního hrnce jí. Návštěvy si taky pochutnali. Jedna kamarádka si ho kupovala po té co jsem s ním byla spokojená a i ona ho hodně používá. Tenkrát jsem se rozhodovala, zda tento anebo dražší okolo cca 3.000 CZK taky od Tefalu a nakoenc jsem se rozhodla pro tento právě kvůli tomu, že jsem nevěděla jak hodně v něm případně budu vařit. Vařím v něm dost. Dokonce nás zachránil, když jsme měli sporák na reklamaci, vařila jsem každý den. A kdo má rád knedlíky ať už houskové anebo plněné, tak z parního hrnce jsou úžasný. Maso doporučuji naložit a pak ho vařit v parním hrnci, je pak lepší. Jinak s klasickým pařáčkem na hrnec se to nedá srovnat. Ten jsem před časem použili u příbuzných a vůbec nám to z to nechutnalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.