Anavi, nechci být zlá a hrubá, to já nerada. Také nereaguji moc často a nezapojuji se do diskuzí, ale toto je na mě vážně síla a nedá mi to....
Promiň, ale co si o sobě vlastně myslíš? Kdo ti dal právo se do toho hrabat? To, že s ním máš děti tě k tomuto neopravňuje. Pokud je vychovaný dobře, slušně, s láskou, tak jsou oni jeho rodiče a nechápu, proč by měli někdy odhalovat skutečnost...je to jejich záležitost, jen jejich, můžeš jim tím velice ublížit. Evidentně i tvůj partner je takto spokojený, proč to měnit, Proč někomu ubližovat? Proč to proboha rozebíráš s někým třetím? Kdo tě k tomu opravňuje?
Je to jejich věc, oni ho vychovali, je jejich syn, je to jejich vztah, jejich cit a ty se do toho nemáš co motat, je to od tebe dost sobecké a myslím, že tě k tomu vede spíše jakási ženská zvědavost....
Já to fakt nechápu a je mi z toho úplně zle.....
A stím děláním blbce....to je také hloupost..a pouze tvůj názor....myslím, že tvým jednáním můžeš jedině způsobit bolest...všem...
Já mít adoptované dítě a snacha se mi do toho takto hrabat, tak se zblázním strachem a úzkostí....
kdyby mu to chtěli říct, tak to řeknou....oni nechtějí a mají na to právo.....