| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já už tu také několik diskuzí na toto téma měla, ale stále mi to nedá spát. My cvičili kvůli hypertonické poruše cca od 6ti týdnů do 7,5 měsíce /k neurologovi jsme se dostali kvůli malé velké fontanele po porodu/, ale ... všude čtu, že toto cvičení má děti zklidňovat, no u nás naopak... už jsme s cvičením skončili /podle neurologa se vše srovnalo, další cvičení není třeba, dokonce ani další návštěvy u něj, no nevím - zvažuji vyhledat jiného a zkonzultovat to/, ale - holčička je stále velice lekavá, předrážděná, uplakaná ... nemůžeme najít příčinu /v nemocnici jí dělali testy na alergie, reflux, EKG, EEG - nikde naštěstí nic/.... nemá ráda masáže a podobné věci /prostě takové, kde se jí dotýkáme na místech, kde jsou body, které se při cvičení stlačovaly, myslím, že ji to stále dráždí/ ... a hlavně velice špatně spí /hlavně usínání/ - přijde mi, že neumí vypnout, navíc i často dělá podobné pohyby jako při tom cvičení ... čím dál víc si myslím, že prostě byla přecvičená, jenže co teď s tím .... zda zatnout zuby a nechat tomu ještě čas /jedna maminka mi před časem napsala, že měli něco podobného a že trvalo skoro rok než se vše srovnalo - i její názor byl ten, že je to určitě přecvičením/....
Tak nevím - třeba se mýlím, jsem úplný laik ... navíc se i omlouvám, že kvůli stejné věci jsem už psala, ale.... snad mi rozumíte .... děkuju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.