Přidat odpověď
já cvičila s nedonošenou dcerkou nar. ve 26.tt. také. vyloženě vojtovku pár měsíců,pak spíše rhb cvičení,trvalo to rok a čtvrt.
musím říct,že řev byl děsný vždy dva týdny cvičení,pak si na cvik zvykla a nebylo to tak hrozné. jediné,co jsem zaznamenala v určité době bylo to,že hrozně špatně spala přes den. na to,že byla vzhůru od 5.30 byl půl hod. spánek přes den výkon a to bylo v době tak od 10měsíců. v noci ale pak spala,to jo.
jinak byla dost roztěkaná,na nic se nesoustředila,žádnou činnost nedodělala..i psycholožka mi to potvrdila,že je třeba ji to učit..a dá to hodně práce!!!! teď je to pět měsíců,co necvičíme a zdá se mi,že se pomalu na něco dokáže více soustředit a činnosti tak nějak i dokončit,ale žádný zázrak..třeba hrát si moc nevydrží,spíše poletuje po bytě-tedy leze a všude dělá jen binec,ale vzít si hračku a hrát si..fakt ne. tak uvidíme..jinak nic nějak neschledávám.ale jsem ráda,že to je za mnou to cvičení..
a o té nožičce,co tu bylo..u nás to bylo též. zatím dcerka nechodí,tak snad začne. je jí nyní 22měsíců biologicky,takže korigovaně 19. sice udělá pár krůčků u nábytku,teď občas i pokus u aktivního chodítka,tak uvidíme.
Předchozí