| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dee Dee, díky moc za zajímavý příspěvek! Osobně ale začínám být k Vojtovce taky dost skeptická a pořád si říkám, jestli v našem případě je fakt opodstatněná~a~...Syn se narodil normálně v termínu a nezdál se mi v ničem nějak odlišný od předchozích 2. Ve 3 měsících nás však dr. po prohlídce v poradně poslala do Vojtova centra - zdálo se jí, že syn špatně pase koníčky a je trochu asymetrický. Koníčky opravdu moc púást nechtěl, ale to ani předchozí 2 ve 3 měsících. navíc měl zrovna po neštovicích (bohužel si je prodělal takto brzo spolu s bráchama), tak myslím, že byl celkově trošičku zpomalený. Od té doby cvičíme a já mám pocit, že dokud nebude syn 100procentní, nepustí nás....Přitom mi opravdu přijde, že je na tom ve vývoji úplně stejně jako bráchové~d~. Přetáčet se začal včas, dávat si place u noh do pusy, koníčky už taky pase úplně v pohodě, otáčí se kolem osy a občas se i někam doplazí, zkouší zvedat zadek, žvatlá, směje se, reaguje na podněty...Je mu 7 a půl měsíce. Prý má trošku pupeční kýlu (sama bych to ani nepoznala, prostřední syn ji má daleko větší a na cvičení nás dr. nikdy neposlala, prý se to spraví samo) a trošku rozestouplé břišní svaly. Tu symetrii kontrolují podle záhybů (faldíků)pod zadkem, je fakt, že je má o pár milimetrů na každé straně jinak. Otázka ale je, kolik lidí má ty faldíky úplně na chlup stejně.
Tak fakt nevím, dost mě to cvičení drásá, mám pocit, že to náš vztah narušuje. Nedokážu ale vůbec posoudit, jestli je to opravdu nutné, přijde mi, že ne, ale nerada bych zas něco zanedbala. Fakt jsem v tom trošku bezradná~a~...
Mysíte, že na synovy "nedostatky" by mohlo pomoci nějaké jiné cvičení? Nebo byste to nechali úplně být?
Děkuji moc a moc za názory:-)!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.