na pupeční kýlu opravdu je vojtovka, ale rehabka ti musí ukázat přímo cvik na bříško. já cvičím už 30 měs 2x denně a nepozoruji teda, že by nám to nsrušovalo nějak náš vztah. naopak míša se rás stulí do pevného objetí a vydrží tak vnáručí dost dlouho.KDYŽ BYL MALINKÝ CVIČILA JSEM 4X DENNĚ, ALE PAK JSEM USOUDILA, ŽE NÁM TO STAČÍ, ZAŘAZENÉ CVIKY NA MÍČI NEBO VÁLCI SE MU MOC LÍBÍ.NEBO ZKONZULTUJ BOBATHA-CVIKY HROU, TY DĚTI MOC BAVÍ TAKY. DEDE MOC TĚ ZDRAVÍÍÍÍM
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.