| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já to zjednoduším, protože se v tom plácáš.

Neřeš to co říká, řeš to, jak se k tobě chová.
On si může o svém předchozím vztahu myslet co chce, protože to byl on, kdo v tom vztahu žil. Nikdo o něm neví víc, než oni dva. Také jsem rozvedená a dost by mě štvalo, kdyby můj současný přítel řešil můj předchozí vztah, nebo na něj nahlížel tak, jak ty nahlížíš na předchozí manželství svého muže.
To je prostě věc těch dvou lidí, kteří jsou spolu.
Kamarád si vylil srdce tvému muži, podal to ze svého hlediska, tvoje kamarádka zas tobě řekla to své, každý máte právo na svůj názor a ať bude jakýkoliv, stejně si to mezi sebou musí vyřešit vaši kamarádi.
Já tam spíš vnímám to, že ty srovnávaš vztah se svým mužem se vztahem svých kamarádů ale to k ničemu nevede.
Jak se říká, zameť si před vlastním prahem.
Na komunikaci se dá pracovat, věř mi není moc chlapů, kteří jsou komunikativní.
A to, že by se chlap obešel ve vztahu bez sexu, je nesmysl, což si ovšem ženy dost často nejsou ochotny přiznat.
Obávám se, že žádný chlap si jej nebude dobrovolně kvůli manželce doživotně honit na záchodě. ~j~
Takže zbývají základní otázky:
Jaký je tvůj manžel otec?
Jaký je jako partner, jak se chová k tobě?
Jak se snaží řešit společné finanční problémy, jak se snaží zabezpečit rodinu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.