ahoj četla jsem Tvoje téma,ale nečetla jsem celou diskusi..jen chce chtěla říct,že to tak trochu chápu.Ne z vlastní zkušenosti.Moje je se ženatým mužem už skoro 10 let.Klofnul jí jako mladou 15-cti letou holku.Momentálně spolu žijí a mají skoro 3-letou holčičku. Všichni se s tím nějak smířili.Manželka nebyla moc happy,ale našla si jiného přítele.Jeho 2 děti už jsou velké a jsou taky to neřeší.Jeho rodina se běžně se sestrou navštěvuje...dalo by se říct,že jsou všichni spokojení.On se o manželku dál stará.Platí veškeré složenky+jídlo.Rozvedení nejsou. No kdyby to ale udělal můj manžel,tak bych moc nadšená nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.