terezo, taky zkus tu sedalii třeba pomůže. Dcera na mě taky hned od rána vřeštěla. Jen jsem slyšela to mamííííí.... ukňourané nedospané... hrůza...
a furt se po mě taky sápala - teď je jí 3 a 3 měsíce, ale ne hezky pomazlit.. prostě se plazila, válela...v noci křečovitě držela.. ty homeo ať na to moc nedám nám fakt strašně pomohly. První změna se dostavila cca po týdnu. Tak fakt vyzkoušej, dej mu 3ml ráno a 3ml večer. Ty ráno taky dávej a nezapomínej, protože já jednou dceři je dala až v deset, když jsme se vrátili od DRa hned to šlo poznat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.