| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Roky jsem podnikala, takže jsem takové problémy neměla.. co jsem si zkazila, musela sama napravit, ale nikdo mi nenadával..
Teď jsem pár let zaměstnaná.. už se mi taky podařil párkrát parádní průšvih. Ale nejsem tu jediná - kdo nic nedělá, nic nezkazí.. Chvíli je dusno, taky se tím hodně trápím a mám pocit, že když nedám výpověď já, dostanu ji na hodinu.. Ale přejde to, pak se zase něco povede.. a přidáno taky dostávám :-))
Akorát - ty průšvihy u nás nesmím řešit sama, ale řeší je můj šéf na vyšší úrovni (a pak je za machra). Děsně se naštval, když jsem se snažila to zamáznout sama..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.