Ahoj Kláro, už dlouho čtu Tvoje články a vždy se úžasně pobavím. Teď jsi mi dokonce pomohla s tím, jak na ty naše chlapy :-) Ten můj říká, že se leccos určitě naučí z toho, co mu říkám, že to ale holt musím pořád opakovat - a to mě ale zas vůbec nebaví. Takže od včerejška má na záchodě první básničku (lije mi sice vylouhované čajové lístky do záchoda, ale pak je tam nechá a nespláchne): Kdyby se ti někdy zdálo že uklízíš doma málo stačí náznak malinký nechat v míse čajinky. Počkat, až vylouhují se a pak rejdit štětkou v míse.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.