Můj manžel má taky takové záchvaty, když chce zhubnout, tak zhubne, taky klidně 10 kg za měsíc, povedlo už se mu i 10 kg za 14 dní. Ale pak se začne zase cpát a je to zpět i s něčím navíc. Na pravidelnou zdravou stravu vůli nemá a tím demotivuje i mě, protože když vyhlásí hubnutí, já mám motivaci, nakoupím podle toho a pak mi hned druhý den z nedojedenosti vyžere ledničku se vším všudy a hlavně hledá nějaké uzeniny, můžou mě vzít všichni čerti. Takže pak jedu na nákup a nakoupím zase ta svinstva a jede se dál... A tloustnem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.