Přidat odpověď
To tedy fakt nevypadá. Ono těch 10 kilo nebylo za úplný měsíc, to jen baj očko, snad 3 týdny a kousek. V obličeji je celý žlutošedý, připadá mi, že zestárl o 10 let. Připadá mi fakt, že mu s prominutím "ruplo v bedně". Neumím si to vysvětlit, když on vždycky tak miloval jídlo a teď otočil o 360 stupňů. Je fakt, že měl vysoký tlak, hodně se potil a zadýchával, ale tohle není taky řešení. Včera večer jsem mu dala do ledničky krabičku jako dceři se svačinou, tak jsem mu dala banán, pomeranč a housku se šunkou. Buďto to sní nebo ne. Mě už to tak unavuje pořád poslouchat "tohle není zdravý, tohle nesmím, tohle taky ne". Tuhle jsme zastavili s dětmi u Mc Donalda, holky natěšený, že si dají něco dobrýho a on nám to všem začal znechucovat, jaký jsou to sajrajty apod. Taky si to může nechat pro sebe a nechat nás v klidu najíst, navíc mladší dcerka je hodně citlivá, všechno jí vykolejí, je schopna přestat jíst, když jí to manžel takhle zošklivuje. To mě štve nejvíc. Jako by to bylo něco hroznýho jednou za měsíc si dát u Mc Donalda hranolky nebo hamburgr. Myslím, že jsou daleko škodlivější věci než jídla u Mc D.
Předchozí