Já se stravuju taky jako člověk, býložravec. Fakt dlouho, tedy mimo těhu. Je to super. Nevím, jestli to je tím, ale hádají mi lidi o sedm let méně, někdy i víc. A to nejsem nějak štíhlá, tak spíš příměřeně. Což se vždycky hodí, tedy ne, když jedu a sedím v přecpaném autobuse, a někdo zahuláká, že ta mládež je nevychovaná... Na býložravém způsobu života nic není, spíš naopak
Ono ho to hladovění brzy přejde. Mimo to, u veg stravy je i to, že luštěniny hodně zasytí, takže se může zdát, že jí málo, ale přesto to stačí. Ale musí být fakt hodně ovoce a zeleniny. Té bych mu koupila kvanta. Z červené čočky se dělají rychlé a dobré pomazánky, nemusí se ani namočit, jen se uvaří, a za chvilku je hotovo, zhustit, ochutit (česnek, trošičku soli apod.) a je to. Polenta je taky super, stojí sice dost, ale vydrží dlouho. Malý to jí místo pudingu. Já bych spíš naopak začala vařit veg stravu, abych viděla, jestli to, co je "zdravé" (podle něho) sní, nebo ne. Tak bych poznala, jestli fakt jen blbne a HRAJE na zdravou stravu, nebo to myslí vážně. Zkusila bych to tři dny, nejlépe o víkendu. Hodně štěstí
A fakt, guláš bych nejedla taky, nevidím v tom nic přínosného.