Máme je čerstvě za sebou, obě děti po sobě, takže měsíc doma. Ven jsme chodili jenom na zahradu a když nesvítilo sluníčko - to se nesmí na pupínky dostat, mohly by zůstat jizvy. Mazali jsme tea tree, staršímu to pomáhalo, říkal, že to už potom nesvědí, ale on měl lehoučký průběh a asi jen 50 pupínků. Zato mladší (1rok) si to užil
probdělá noc, teplota - hrozně ho to svědilo, vrtěl se v postýlce, nepomáhalo nic, žádné mazání, druhý den jsem si vyzvedla recept u doktorky proti svědění - AERIUS sirup, je prý šetrnější pro děti, než FENISTIL kapky a to mu zabralo. Pak už byl klid. Jen byl problém s neštovičkami na genitáliích, v diskuzích na netu jsem si vyčetla že je výborná IMAZOL mast, ta to vysušuje a opravdu se to začalo krásně hojit. Měl je na varlátkách, kolem řitního otvoru... strašný. Bylo mi ho fakt líto
Ale už je to zaplaťpánbu za námi
. Jo a nekoupali jsme, pouze obden sprchli a mladšího jsem asi dvakrát přelila slabým roztokem s hypermanganem - cca 10 cm vody do vany a na špičku nože hypermangan - pouze růžovoučka voda a myslím, že mu to taky dost ulevilo.