K založení tématu mě přiměla včerejší historka. Stavily jsme se s kamarádkami (vdanými, dětnými) do kavárny, kde se v tu dobu vyskytovalo několik velmi pohledných exemplářů mužského pohlaví, tak jsem se neudržela a plácla jsem něco jako - to jo, ten je dobrej... a tamten taky... Ne že by mě vyloženě odsoudily, ale prostě jsem měla pocit, jako že se to nehodí
. Tak si říkám, jestli jsem jediná mamina, která ráda flirtuje? Ráda se dívám na cizí chlapy a hodnotím je a když mě nějaký výrazně zaujme, tak přepínám z polohy "zadaná matka" do polohy "sexy ženská". Teda ne že bych se nějak trapně nakrucovala, ale prostě mrknu, prohrábnu vlasy, narovnám záda... a sleduju reakce (podotýkám, ze tak činím pouze když se mnou není manžel). Baví mě to a potřebuju si občas dokázat, že přitahuju i jiný chlapy, než manžela. Pokud se s někým zajímavým bavím, tak občas dojde i na slovní flirt. Nicméně nikdy to nedošlo dál a ani to nemám v plánu. V manželství jsem nadmíru spokojená, manžel mě přitahuje a já jeho taky - a často mi to říká. Nicméně stejně si nemůžu pomoct...je to prostě hobby
Jak to máte vy?