Přidat odpověď
Myslím, že budeš muset coby prevenci proti svému nezbláznění se, slevit ze svých požadavků. Byla jsem na tom podobně jen s tím rozdílem, že můj muž není teda bordelář v pravém slova smyslu. Spíš má jiné priority než se denně hodinu honit za nablýskaným bytem a třeba i kvůli tomu dělat doma dusno, ale když má čas sám se do úklidu pustí. Např. sám třeba jednou za čas jde a vymydlí mi kuchyňskou linku..., poumývá spotřebiče, nebo si všimne prachu... Já jsem po svatbě fakt trvala na tom, že v pátek než zapadne slunce, tak budu mít byteček vymydlený, nablýskaný i kdyby kůň měl na koze jezdit. Párkrát jsme se kvůli tomu "chytnuli" a musím říct, že pak jsem si řekla, že tohle mi za to nestojí, protože jinak si troufám říct, že máme fajn vztah. Dalším postupem doby jsem se dostala do fáze, kdy uklízím to ano, ale neuklízím pořád a když se náhodou stane, že hold nestíháme, tak dokážu neřešit hromadu prádla na žehlení a např. manželovo pohozené oblečení u postele... a nebo vrstvu prachu v obýváku. Hold to neuteče a počká do druhého dne...
Předchozí