Tak proč by se potom ty testy otcovství dělaly? To by byla diskriminace na základě pohlaví. matka by se mohla dožadovat svého práva na určení otcovství a placení atd. A otec z pozice pohlaví by tu možnost neměl. Myslím, že to by bylo na diskriminační žalobu. Navíc, teď v tom listě není nikdo uveden, já bych ten podnět na soud dala okamžitě, jakékoliv následné zapsání jiného otce by mohlo být bráno jako účelové. A musí to jít zrušit. není přece možné, aby soud prokázal, že já jsem rodič a neměl jsem žádná práva. To nemůže být možné ani v tomto státě. To není dítě nadřazené rodiči. Vyjímkou je adopce. na to pozor ta je definitivní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.